Kooistra dakwerk maastricht

U kunt zowel uw bestaande dak als een nieuwbouw dak laten isoleren.
Dit brengt verschillende voordelen met zich mee namelijk, u zult zien dat de kosten welke u verbruikt voor het verwarmen van uw woning aanzienlijk lager zullen uitvallen.

Bij dakisolatie voor pannendaken of platte daken kunt u kiezen voor verschillende methodes én materialen. Wij brengen graag een bezoekje aan uw woning, voor een advies op maat.
Indien gewenst kunnen we isolatiemateriaal aanbrengen vanaf de binnenkant van de woning, waarbij we aan de hand van de bestaande situatie kiezen we voor een passend materiaal.

Naast het water- en sneeuwdicht maken van het dak, maakt onze dakdekker het huis zeer behaaglijk om in te wonen door het dak van isolatie te voorzien. Het goed isoleren van uw huis of ander gebouw is noodzakelijk om warmteverlies te voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat de energierekening ook omlaag gaat. Het isoleren van het dak zorgt voor een aangenaam klimaat in de ruimte en een bijkomend voordeel is, om terug te komen op het kopje daklekkage, dat een goede isolatie ook vocht tegen gaat.

Weet u niet zeker of uw dak wel geïsoleerd is dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen, Het is namelijk zeker de moeite waard om dit te laten uitzoeken.

Kooistra dakwerken