Wil je met de taxi?

Wil je met de taxi?

Wij rijden taxiritten 24/7 in heel Nederland, België en Duitsland. En dat voor scherpe tarieven. Wij bieden passend personenvervoer voor individuen, kleine en grote groepen. Uiteraard binnen Limburg, maar ook naar nationale en internationale bestemmingen. Met Ahro Tax komt u zonder onnodige omwegen en tussenstops op tijd op uw bestemming aan. U wordt voor de deur afgezet en heeft geen parkeerstress. Wij komen voorrijden in een glanzende, perfect onderhouden en reclamevrije auto uit ons jonge wagenpark. Een taxi uit de wat duurdere klassen. Eentje waarmee u gezien mag worden. Wij zorgen er verder op alle mogelijke manieren voor dat uw reis veilig, comfortabel en ontspannen verloopt.

Onze service, de luxe en onze comfortabele en betrouwbare wagens staan garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen. Wist u dat u bij ons ook kunt afrekenen doormiddel van een pinbetaling of via uw creditcard.

Natuurlijk kunt u met de chauffeur vooraf van uw reis een vaste prijs afspreken, dit voorkomt u later voor de verrassing te staan. En dat alles tegen een regulier tarief.

U kunt dag en nacht gebruik maken van onze service. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde, ervaren taxichauffeurs.

Contact

Spreeuwenstraat 32,
6165 BB Geleen

T: 06 18622390
E: Info@ahrotax.nl

Website: https://www.ahrotax.nl/

Airport Taxi verzorgen wij ook?

Bereken van tevoren hoeveel je taxirit kost bij AhRo Tax. Nu nog makkelijker online een airport taxi te bestellen. Dus wacht niet langer en profiteer van de voordelige airport taxi prijs op onze website. https://www.ahrotax.nl/.

Boek uw airport taxi binnen 2 stappen bij AhRo Tax. Of belt u liever voor een airport taxi neem dan contact op met 06 18622390