Verhuisservice Limburg

Verhuisservice Limburg

Verhuizen is al duur genoeg en neemt veel tijd en vooral ook veel stress met zich mee.
Verhuisservice Limburg
Verhuizen is al duur genoeg en neemt veel tijd en vooral ook veel stress met zich mee. Wij hebben de kennis en ervaring om te zorgen dat U zo min mogelijk stress ervaart. Door onze ervaren verhuizers wordt niets over het hoofd gezien en wordt er doorgewerkt tot U zorgeloos op de bank zit in Uw nieuwe woning. Onze kracht zit in het zo efficiënt mogelijk omgaan met de tijd, die onze verhuizers perfect weten te benutten. Wij garanderen daarom de beste en de goedkoopste te zijn.

Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?
Met behulp van ons verhuisbedrijf kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten, goedkoop verhuizen met behoud van een hoogwaardige dienstverlening. Wij maken van te voren samen met u een verhuisplan en houden zo veel mogelijk rekening met uw budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U al een offerte aangevraagd?
Overleg deze dan met ons zodat wij samen met U tot de goedkoopste oplossing kunnen komen. Wacht niet langer en vraag nu uw gratis offertes aan.
Offerte aanvragen Contact
Onze diensten:

VERHUIZEN
Bij de intake van een verhuizing wordt goed gekeken hoeveel meubels, wat voor soort meubelen en hoeveel dozen er zijn.

Lees meer

ONTRUIMING
Geen probleem, met ons super team is niets te gek! Wij reinigen de woning, halen alles eruit en leveren hem schoon en bewoonbaar weer op.

Lees meer

Klussen
Toch die mooie vloer of dat leuke behang? Geen probleem, wij maken het zoals U het wilt! Dit alles is goed te combineren met de verhuizing.

Lees meer

Bekijk onze website voor meer informatie
https://www.verhuisservicelimburg.nl/