Boiler onderhoud

 

De boiler of warmwaterketel zorgt ervoor dat uw huishouden altijd voorzien wordt van warm water. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de boiler optimaal blijft werken. Met een service-en onderhoudscontract bent u het voordeligst uit. Bij een onverwachte storing komt de monteur direct naar u toe.

De gasboiler dient als thermisch voorraadvat. Hierin wordt het water bewaard. De watervoorraad wordt door de gasboiler op temperatuur gehouden. Bij het opendraaien van de kraan is er direct warm water beschikbaar. De zonneboiler maakt hierbij gebruik van zonne-energie. Daarnaast zijn er nog de warmtepomp boiler, de indirect gestookte en de elektrische boiler. Allen functioneren ze het beste wanneer er periodiek onderhoud plaatsvindt.

Onderhoudscontract verzekerd u van een goed werkende boiler

Laat u boiler jaarlijks nakijken. Zo kunnen problemen voortijdig verholpen worden. Welk type boiler uw woning ook heeft, de monteur van CV ketel monteur zorgt ervoor dat alle onderdelen zorgvuldig worden gecontroleerd. Reparaties worden direct uitgevoerd of ingepland.

  • Optimaal werkende boiler met periodiek onderhoud
  • Onderhoudscontract met 24/7 service
  • Snelle hulp bij storingen
  • Gecertificeerde monteur voorziet u van deskundig advies

Profiteer van de voordelen van het onderhoudscontract

Tijdens het periodiek onderhoud wordt er grondig gecontroleerd op de juiste werking van alle onderdelen. Denk hierbij aan de gasbrander of de thermostaat. Bij de zonneboiler met antivriesvloeistof wordt er extra goed gecontroleerd op lekkage. Met het onderhoudscontract kunt u altijd rekenen op periodiek onderhoud en een 24-uurs service bij storingen. Het voordelige service-en onderhoud abonnement van CV Installateurs Gelderland biedt u meer zekerheid en optimaal wooncomfort, zowel in de zomer- als de winterperiode.