Next level E-commerce in combinatie met Online Coaching.

Maarssen, Sportbay.nl zet vanaf vandaag de volgende stap in de E-commerce wereld door bij aanschaf van fitnessartikelen online coaching aan te gaan bieden. Door een samenwerking met Jedigitalecoach.nl kunnen klanten middels een handige app op afstand contact houden met een personal trainer waardoor het gekozen fitnessartikel ook daadwerkelijk goed gebruikt kan worden. Elke klant die een fitnessartikel aanschaft heeft immers een bepaalde gezondheids- en/of sportdoelstelling.

Het is een bekend gegeven dat de consument steeds eenvoudiger en sneller artikelen online kunnen aanschaffen. De welbekende Tell Sell aankopen zie je in veel woningen terug. Veel fitnessapparaten die impulsief zijn aangeschaft zie je verdwijnen achter een slaapkamerdeur of onder het bed.

Roy de Feber, commercieel directeur van Sportbay.nl “een impulsieve aankoop is per definitie niet slecht. Het betekent dat de koper met de gedachten speelt dat hij of zij een doel voor ogen heeft of ergens ontevreden over is. Als onze klanten de gewenste resultaten wel halen en wij hebben daar een steentje in bij kunnen dragen dan zijn wij pas tevreden als organisatie”

“De consument zal op afstand door de personal trainers van Jedigitalecoach.nl geholpen worden bij het bereiken van doelstellingen. Men zal worden voorzien van een op maat trainingsschema en voeding- en lifestyletips zodat iedereen een geweldige start krijgt met het nieuw aanschafte product” verteld Peer Pulles, oprichter van Jedigitalecoach.nl.

Met deze samenwerking kunnen nog meer consumenten profiteren van goede artikelen en goede begeleiding voor het maximale resultaat.

Over Sportbay.nl
Sportbay is een online winkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en fitnessproducten. De kerntaak is om klanten te voorzien van hoogwaardige merkproducten voor de beste prijzen op de markt. Om deze reden onderzoekt Sportbay continue de  lokale en wereldwijde markten om het assortiment aan te vullen met producten van de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Over Jedigitalecoach.nl
‘Je eigen digitale personal trainer’, dat is in het kort de vernieuwende dienstverlening van Pulles Personal Training & Coaching. Zelfstandig thuis of in de sportschool trainen maar wel een gediplomeerde personal trainer die van een afstand mee kijkt en zorgt voor de welbekende ‘stok achter de deur’.  Op maat digitale coaching op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl.

Note voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy de Feber en/of Peer Pulles.
Roy de Feber | Sportbay BV:                    M: 06-55555462 / roy@sportbay.nl
Peer Pulles | Jedigitalecoach.nl:              M: 06-24605338 / peer@pulles-training.nl