Blog wietsoorten en hun effecten

Veel mensen houden van een joint op zijn tijd. Soms weten mensen echter niet zo goed wat het precies inhoudt om wiet te gaan roken. De werkzame stoffen zijn onder andere CBD en THC, het verschilt echter wel van de soort af hoeveel van deze werkzame stoffen hier in zit. In het buitenland is de wiet bijvoorbeeld minder sterk dan in Nederland. Wiet roken kan meerdere effecten met zich mee brengen. Zo houden de positieve effecten in dat je je meer ontspannen en opgewekt gaat voelen, en je gevoel wordt in z’n algemeen versterkt. Je zintuigen gaan gewoonweg intensiever werken, maar aan de andere kant ook subtieler. We geven je ook meer informatie over de meest populaire wietsoorten.
White Widow is een wietsoort die vrij snel groeit en daarbij veel THC levert. In de jaren negentig is deze soort al ontstaan. Wanneer je het rookt krijg je vaak een helder opwekkend high gevoel gecombineerd met een meer ontspannende werking. Het gaat hierbij om de Azarius zaden. Je hebt ook een variant die uit Vision zaden zijn ontstaan. Deze zijn juist weer goed te gebruiken wanneer je last hebt van stress, angst, onrust en slaapstoornissen. Verder zijn er meer White Widow soorten op de markt.
Skunk is ook populair maar wordt ook vaak gekruist met andere soorten. Meestal wordt deze wiet buiten of in een kas gekweekt en het wordt vaker gekruist met andere soorten. Het geeft een krachtig effect waarvan je lichaam gaat ontspannen. Tevens kan het helpen je pijn en kwaaltjes weg te laten ebben.
Haze is ook een populaire wietsoort. Deze is afkomstig uit California en heeft een mix van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Jamaicaanse achtergronden. De soort is vooral populair bij medicinale gebruikers maar het wordt ook wel voor eigen gebruik geconsumeerd. In dit geval geeft het vaak een behoorlijk sterk high effect.
Op de website van Coffeeshop.guru kun je meer informatie over wietzaden vinden en deze ook online bestellen. Bekijk deze link maar eens: Buy marijuana online. Tevens staat er een blog over wiet gerelateerde zaken op de website.