Falk Toys Buitenspeelgoed

Het Franse bedrijf  Falk Toys is één van de marktleiders in de ride on voertuigen branche. Het bedrijf is wereldwijd bekend en produceert een groot aantal kindervoertuigen zoals loopfietsen, traptractoren etc. van hoge kwaliteit.

 

Falk Toys – Het Bedrijf

 

Het bedrijf is opgericht in 1947 in Oyonnax, Frankrijk. De officiële bedrijfsnaam is Falquet, maar ze produceren buitenspeelgoed onder de merknaam Falk.

Sinds 1970 ligt de focus op rijdend buitenspeelgoed van kunststof. Onder het assortiment vallen onder anderen trapquads, looptractors, traptractors en loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar tot 7 jaar.

Het fabriceren van het rijdend buitenspeelgoed gebeurd door middel van gietmallen. Verhit kunststof wordt in de mallen gegoten, afgekoeld en uitgehard, waarna de vorm van het voertuig uit de mal genomen wordt. De wielen en andere bewegende onderdelen worden daarna door medewerkers met de hand toegevoegd. Door een uitgebreide kwaliteitscontrole weet je zeker dat het voertuig wat je voor je kind koopt, ook echt van zeer goede kwaliteit is.

 

Het Falk Speelgoed

 

Loopvoertuigen 1 – 4 jaar

Speciaal voor de kleinste kinderen zijn er Falk looptractors en loopfietsen voor de jongste kinderen van 1 tot 4 jaar. De fietsen hebben extra brede wielen, zodat ze extra stabiel zijn.

Ook zijn er graafmachines om op te rijden en grond mee te verzetten. Alle ‘echte’ merken zijn vertegenwoordigd. Denk aan John Deere, Doosan, Claas, New Holland etc.

 

Traptractor 2 – 5 jaar

Voor kinderen vanaf 2 tot 5 jaar is er een speciale serie traptractors gemaakt. Deze zijn niet zo groot, zodat de kids makkelijk bij de trappers kunnen en comfortabele ritjes kunnen maken.

Ook zijn er voor deze leeftijd graafmachines beschikbaar. Ook hier zijn alle echte merken beschikbaar.

 

Traptractor 3 – 7 jaar

Deze serie bestaat uit traptractors die groter zijn dan de voorgenoemde. Vaak zijn ze voorzien van meer extra’s zoals een voorlader of een graafarm aan de achterzijde.

 

Quad 3 – 7 jaar

Trapquads worden steeds populairder en Falk Toys speelt daar op in. Het assortiment trap quads wordt momenteel uitgebreid. Er is een uitgebreide keuze voor jongens en meiden.

Deze kinderquads zijn comfortabel en sturen gemakkelijk. Ze zijn breed en stevig, voor een uitstekende stabiliteit. Echt een aanrader.

 

Falk speelgoed kopen

Waar kun je Falk speelgoed kopen? Een van de beste winkels hiervoor in Nederland is BuitenspeelGigant. Hun webwinkel is overzichtelijk en je kunt gemakkelijk producten filteren op bijvoorbeeld prijs, leeftijd en kleur.

Hun klantenservice is ook ’s avonds bereikbaar en ze helpen je met plezier een keuze maken.

Een Falk quad, loopvoertuig of traptractor kopen doe je daarom het best bij BuitenspeelGigant