WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor ICT en IT Personeel en Professionals in Data en informatiemanagement

Gerelateerde afbeelding

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor ICT en IT Personeel en Professionals in Data en informatiemanagement

Nooit meer teveel betalen voor werving selectie Wij hanteren een vaste prijs voor hoog en laag opgeleid personeel op basis van no cure no pay. WDH onderscheidt zich door het hanteren van eenmalige lage tarieven op basis van een no-cure-no-pay beleid. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot het uitzenden van personeel.

WDH werkt landelijk maar richt zich vnl. op de regio rijnmond Rotterdam schiedam vlaardingen maasluis naaldwijk etc. en bemiddeld personeel op LBO, MBO en HBO niveau binnen een grote verscheidenheid aan branches. Het werven van personeel vindt plaats o.a via internet netwerk en advertenties. wdh heeft een intern bestand met beschikbare werkzoekenden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse gerenommeerde databases met werkzoekenden.

Wij zijn recruitment professionals Alles wat we doen is er op gericht om werkgevers en kandidaten tevreden te maken met het maken van de juiste match wij begeleiden het hele werving en selectie proces van A Z.

wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten Veel service en hoge kwaliteit voor een lage prijs WDH werving en selectie

werving-selectiebureau.nl