Verwarming bespaar tips

De energierekeningen worden steeds duurder en tips om te besparen zijn altijd welkom. Wie wil er tegenwoordig niet een beetje besparen, alles om ons heen wordt steeds duurder. Daarom zal ik u een aantal tips geven om te besparen op uw energierekening. Tip 1: Zet uw verwarming wat vaker iets lager. Door dat uw CV ketel minder hard hoeft te werken, zal hij ook minder energie verbruiken. Doet u voor het slapen gaan uw verwarming op een graad of 16, als u dit elke nacht doet zal flink besparen. Tip 2: Laat uw woning goed isoleren. Door dubbelglas, spouwmuurisolatie of bijvoorbeeld dakisolatie te laten plaatsen, gaat er minder warmte verloren en blijft de warmte in huis. U hoeft minder lang te stoken om het huis lekker warm te maken en houden. Tip 3: Kiest u voor een CV ketel met een hoog rendement. Ketels met een hoog rendement gebruiken minder energie en hebben uw huis wel snel verwarmt op de koude dagen. Deze tips helpen u om uw huis lekker warm te maken en te houden.

Centrale verwarming

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit ons huis, de centrale verwarming. Maar geloof het of niet, er zijn mensen in Nederland die het nog moeten doen met een houtkachel. Zit u ook met een houtkachel thuis en heeft u moeite om uw huis in de winter warm te krijgen? Vraagt u dan eens een offerte aan om centrale verwarming te laten plaatsen.

Combiketel

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel? Denkt u dan ook eens na over een combiketel. Een combiketel is voor het verwarmen van uw huis maar ook voor het verwarmen van uw water. Een combiketel kan u veel geld besparen. Neemt u namelijk een hoogrendementsketel dan neemt de ketel weinig energie en kan de geiser de deur uit. Zo heeft u altijd warm water en kan u tegelijkertijd de radiatoren verwarmen.

CV installatie